Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Westwood Creations

Op alle bestellingen en overeenkomsten van Westwood Creations zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden. Op alle overeenkomsten gesloten met Westwood Creations is Nederlands Recht van toepassing.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro’s en vrijgesteld van BTW, en exclusief verzendkosten.

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van Westwood Creations per omgaand een bevestiging per e-mail. Daarin staat een overzicht van de bestelde artikelen, het ordernummer en het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten. Mocht u geen bevestigingsmail ontvangen hebben, mail dan naar info@westwood-creations.nl. Mocht onverhoopt een artikel net voor u verkocht zijn (in de webwinkel of op een markt c.q. beurs), dan laten wij dat u per mail weten.

Betalen
Bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan door overschrijving per bank/giro op Rabo bankrekeningnummer NL50 RABO 0151 0337 81 ten name van Westwood Creations te Werkendam of online via iDEAL. Vermeld hierbij het ordernummer en uw naam.
Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is bijgeschreven op onze bankrekening vervalt automatisch de bestelling.
Het is mogelijk uw bestelling te komen ophalen en contant te betalen of te pinnen. Dit kan alleen op afspraak.

Verzenden
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk bij PostNL aangeboden. Ons streven is binnen 2 werkdagen doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. Uitzondering hierbij is vakantie; dit wordt tijdig gemeld op onze website.
Mochten om welke reden dan ook artikelen een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u worden medegedeeld. Dit geldt ook voor uitverkochte artikelen of artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Verzendkosten
Al onze zendingen worden verzonden tegen PostNL posttarieven. Voor verzenden naar België worden desbetreffende posttarieven gehanteerd. Bij bestellingen vanaf € 75,00 worden geen verzendkosten berekend. Dit geldt alleen voor Nederland en België.
Westwood Creations kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren gaan of beschadiging van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt en kunnen eventueel, voor rekening van de koper, aangetekend verzonden worden. Dit dient tijdig per mail aangegeven te worden.

Annuleren
De bestelling kan binnen 24 uur na het plaatsen ervan geannuleerd worden. Annuleren dient te geschieden via een e-mail naar info@westwood-creations.nl. Wanneer de geannuleerde bestelling reeds betaald is, ontvangt u het betaalde bedrag retour.

Garantie
Na ontvangst van de bestelling dient gecontroleerd te worden of de artikelen onbeschadigd zijn. Mocht ondanks zorgvuldig verpakken toch een beschadiging geconstateerd worden, dient u dit binnen 48 uur aan Westwood Creations middels het contactformulier te melden. Na 30 dagen verloopt de garantie op spontaan barsten van een kraal.

Retourneren
Wanneer het artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u het recht het artikel binnen 7 dagen na ontvangst retour te zenden. U dient vooraf Westwood Creations te mailen en de bevestiging van retourzending af te wachten. Het retourzenden van het artikel dient ongeschonden, ongebruikt en degelijk verpakt in originele verpakking te gebeuren. De kosten van retourzenden zijn voor rekening van de koper.
Na goede ontvangst van de retourzending zal het aankoopbedrag exclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, worden teruggestort op het bankrekeningnummer van de klant.

Privacy policy
Uw klantgegevens worden zorgvuldig in het klantensysteem van Westwood Creations opgeslagen om de bestelling te verwerken en eventueel gebruikt om nieuwsbrieven te versturen. Uw klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt, tenzij we verplicht worden door een overheidsinstantie.

Aansprakelijkheid
Westwood Creations is niet aansprakelijk voor door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leverenciers verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de producten. De aansprakelijkheid van Westwood Creations is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden faktuur.

Wijzigingen Algemene voorwaarden
Westwood Creations behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Geschillen
Op onze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Hoewel Westwood Creations haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defect, ongederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Copyright
Niets van deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Westwood Creations.

Werkendam, 29 december 2019(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 Westwood Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel