Garantie & retournering

Garantie:

Na ontvangst van uw bestelling dient u de artikelen te controleren op beschadigingen. Mocht ondanks het zorgvuldig verpakken toch iets aan een artikel mankeren, neem dan zo spoedig mogelijk, doch binnen 48 uur, contact op via info@westwood-creations.nl om te reclameren.

Mocht binnen 30 dagen na ontvangst, ondanks het annaelen, toch een kraal spontaan barsten (door kennersogen te herkennen) dan kunt u de kraal naar ons terugsturen. Wij zullen de kraal zo goed mogelijk proberen na te maken of het aankoopbedrag vergoeden. Indien wij een kraal met stukjes eraf terugkrijgen, kunnen wij uw verzoek om garantie niet honoreren: stukjes eraf = gevallen.

Retournering:

Bij aankopen via het internet treedt de Wet kopen op afstand in werking. Dit houdt in dat u binnen 7 werkdagen dagen na ontvangst van uw artikelen, deze onbeschadigd en in originele verpakking terug kunt sturen. U krijgt dan uw aankoopbedrag terug. Dit geldt niet voor glaskralen in opdracht gemaakt. De verzendkosten van het heen en weer sturen worden niet door Westwood Creations vergoed maar zijn voor uw rekening. Laat wel vooraf per mail weten dat de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat u van plan bent de zending terug te sturen.

© 2009 - 2024 Westwood Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel